Megbízható webáruház

Kosár:

Tovább

HUROM HH GYÜMÖLCSPRÉS (FEHÉR)+JTC OMNIBLEND FEHÉR+AJÁNDÉK STATUS KANCSÓ+AJÁNDÉK RECEPTKÖNYV

Ter. állapot: Raktáron

Kód: HHJTCSTATUSBruttó: 159.880 Ft

SZÁLLÍTÁSI DÍJ
1500 Ft
Termék súly:
9 kg.

Bővebb leírás

Hurom HH Gyümölcsprés

A Hurom prémium kategóriás tagja a HH, mely már rostszabályozó karral is rendelkezik elődjeivel szemben.

 

A Hurom “Lassú Préselési Technológiájának” (SST= “Slow Squeezing Technology”-nak) köszönhetően a levek több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, gazdagabb ízvilággal karöltve.

 

Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye.

 

Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t nyerünk, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

 

 

JTC OMNIBLEND V TM-800 turmixgép

A JTC elkötelezett az egészséges, organikus és tiszta táplálkozás mellett. Az Omniblend segítségével könnyedén biztosíthatja családja számára a napi ötszöri gyümölcs- és zöldségfogyasztást, hiszen olyan ízletes smoothie-kat tud készíteni, hogy senki nem fog többé fanyalogni.

 

Szereti a fehérje italokat, de unja, hogy mindegyiknek ugyanolyan az íze? A JTC Omniblenddel pillanatok alatt készíthet finomabbnál finomabb italokat mindegy, hogy szálkásítás, fogyás vagy az egészséges életmód fenntartása a cél.

 

 

Status vákuum kancsó és pumpa

Élvezze a friss és ízletes ételeket! A vákuumtároló edények segítségével az ételek akár 4-szer hosszabb ideig megőrzik tápanyag tartalmukat, frissességüket és zamatukat.

 

Csak a vákuumtárolás segítségével, gyakorlatilag az oxigénnek a csomagolásból történő kiszivattyúzásával tudunk olyan környezetet teremteni, amely biztosítani tudja az élelmiszerek eltarthatósági idejének drasztikus növelését.

 

A vákuum előállítását kézi vákuum pumpa segítségével tudjuk megoldani. Ennek az egyszerű, ám rendkívül hatékony technológiának köszönhetően már számos ügyfelünk élvezi, hogy frissen beszerzett élelmiszerét, akár hetek múltán is hasonló állapotban fogyaszthatja, illetve hogy a főtt ételeket is sokáig eltárolhatják, ha esetleg nem fogynak el azonnal.


Állatbarát üzlet
PickPack
Bezárás ikon

Iratkozz fel hírlevelünkre ha szeretnél értesülni újdonságainkról!